AMERIKANCI NE MOGU DA VERUJU: Nikola Jokić igra u Beogradu, a nema prenosa (FOTO)

Novosti online

14. 08. 2022. u 17:12

DVOSTRUKI najbolji igrač NBA lige Nikola Jokić, odigrao je prvi meč u pripremama za Evropsko prvenstvo i kvalifikacione mečeve u avgustu, a duel protiv Crne Gore odigran je iza zatvorenih vrata.

АМЕРИКАНЦИ НЕ МОГУ ДА ВЕРУЈУ: Никола Јокић игра у Београду, а нема преноса (ФОТО)

Foto: KSS

Očekivano, Jokić je bio najefikasniji košarkaš u pobedi nad Đetićima 82:73, postigao je šesnaest poena.

Susret je bio je zatvorenog karaktera i protekao je bez prisustva TV kamera što je naišlo na čuđenje medija i ljubitelja košarke u Americi. Oni prosto nisu mogli da poveruju da utakmicu na kojoj nastupa najbolji košarkaš NBA lige nije ispraćena u direktnom prenosu.

- Nikola Jokić večeras igra za Srbiju pripremnu utakmicu zatvorenog tipa protiv Crne Gore. Nema TV prenosa – napisao je američki novinar Herison Vind na društvenoj mreži Tviter.

Ispod njegove objave ubrzo se pojavilo mnoštvo komentara začuđenih ljubitelja košarke, Nije im bilo baš jasno kako je meč NBA zvezde prošao bez prenosa.

“Kako iko može da dopusti da Nikola igra a da kamera to ne snima?”, “Bogohuljenje”, “Protraćena šansa”, “Imali neko neki strim za utakmicu?”, neki su od komentara.

Košarkaška reprezentacija Srbije će svoj prvi javni test meč igrati u sredu, 17. avgusta protiv reprezentacije Slovenije u Ljubljani.

BONUS VIDEO: OVO JE NAŠ NBA MVP: Nikola Jokić ušao u istoriju, a hteo je da bude nešto drugo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FINALE PRE FINALA: Jokić protiv Lebrona za Kraljevsku krunu (VIDEO)