LUKA JOVIĆ GLEDA I NE VERUJE: Pobegao iz Reala Madrida zbog toga, a isto ga sačekalo u Fiorentini

Novosti online

14. 08. 2022. u 13:30

Prema pisanju Gazeto delo Sport, jedan od najboljih igrača Fiorentine Luka Jović u pripremnom periodu neće biti u startnoj postavi za današnji meč protiv Kremoneza.

ЛУКА ЈОВИЋ ГЛЕДА И НЕ ВЕРУЈЕ: Побегао из Реала Мадрида због тога, а исто га сачекало у Фиорентини

Jutjub / MLS Videos

Nema dileme da je ovo iznenađenje za sve navijače "LJubičastih" koji su i na delu hteli da vide kvalitete bivšeg igrača Reala Madrida na startu Serija A, ali očigledno da će za to morati malo da pričekaju.

Sigurno ni Joviću se ovo neće svideti, pošto je pobegao iz Madrida, tačnije Reala upravo zbog klupe koja je počela mnogo da ga žulja, pa se Luka u jednom trenutku uplašio i za svoj reprezentativni status. Međutim, svi se nadamo da će ovo biti kratkog daha i da će bivši fudbaler Zvezde biti szalan u startnih 11 iz Firence.

Srpski reprezentativac je u pripremnim utakmicama postigao sedam golova, i od njega se očekuje da bude adekvatna zamena za Dušana Vlahovića.

Za današnji meč protiv Kremonezea, u startnoj postavi Fiorentine biće samo jedan Srbin, Nikola Milenković, dok će preostala tri Luka Jović, Matija Nastasić i Aleksa Terzić krenuti sa klupe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

JOŠ JEDNO PRIZNANJE: Meridianbet dobitnik prestiže CSR nagrade Wannabe magazina