SVE UTAKMICE U JEDNOJ HALI! Košarkaši Partizana naredne sezone neće se seliti iz dvorane u dvoranu

G. K.

23. 07. 2022. u 11:00

U NAREDNOJ sezoni košarkaši Partizana će sve utakmice kao domaćini odigrati u "Štark areni", kako u Evroligi tako i u regionalnoj ABA ligi.

СВЕ УТАКМИЦЕ У ЈЕДНОЈ ХАЛИ! Кошаркаши Партизана наредне сезоне неће се селити из дворане у дворану

Foto: Nebojsa Parausic

Povratak u elitno društvo posle osam godina, privukao je veliku potražnju za sezonskim kartama, tako da treba očekivati rekordnu prodaju ulaznica. 

Sezonske će u prodaju biti puštene početkom avgusta, za kada je zakazan i početak priprema (bazični deo odradiće na Zlatiboru).

U klubu žele da idu na kvantitet, pa će cene sezonskih ulaznica biti finansijski prihvatljive, dok će pojedinačne biti nešto "jače" nego prethodnih sezona.

Najvažnije, za razliku od lani, kada se Obradovićev tim seljakao iz "Arene" u "Pionir" nekoliko puta, sada to neće biti slučaj.

Koliko god to možda banalno zvučalo, ovakva odluka je od velikog značaja ne samo za ekonomski interes kluba, već i igrački jer, hteli to da priznaju ili ne, lani je u određenoj meri to izmeštanje iz dvorana koštalo Partizan (pamte se porazi od Burse i Mege).

Kao zakupnik "Arene", Partizan ima ekskluzivno pravo na termine treninga i utakmica u maloj i velikoj "Areni" i prednost u odnosu na večitog rivala. Međutim, izvesno je da će Crvene zvezda takođe većinu evroligaških utakmica igrati u najvećoj hali na Balkanu, dok će utakmice jadranskog takmičenja dočekivati u matičnoj - "Aleksandar Nikolić". 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona