NEMATE KARTU ZA EVROLIGU? Evo gde i kako možete da gledate mečeve Fajnal-fora

Novosti online

19. 05. 2022. u 16:22

SVI navijači koji nemaju kartu za završni turnir košarkaške Evrolige koji se održava u Beogradskoj areni, utakmicu mogu pratiti iz fan zone na Savskom trgu, uz sličan osećaj kao da su u Areni.

НЕМАТЕ КАРТУ ЗА ЕВРОЛИГУ? Ево где и како можете да гледате мечеве Фајнал-фора

Foto: V. Filipović

Evroliga je obezbedila uživo prenos Fajnal-fora. Ono što je zanimljivo jeste da će ovde biti prisutni i brojni navijači iz inostranstva koji nemaju ulaznice, kaže tim lider fan zone, Peđa Gunjić.

Pored toga, kod spomenika Stefanu Nemanji održavaju se takmičenja u šutiranju trojki, zakuzavanjima, basketu, kvizu... A za pobednike su obezbeđene nagrade.

- Svi navijači koji nemaju kartu u mogućnosti su da gledaj utakmicu uživo iz zone za navijače ovde na Savskom vencu. Obezbeđeno je 200-300 mesta za sedenje, plus tribine, plus neograničeno mesta za stajanje - rekao je Gunjić.

Predstavnik Evrolige se potom osvrnuo i na bezbednost.

- Predviđeno je da navijačke pristalice budu odvojene po klubovima za koje navijaju, zbog bezbednosti. Najviše ima navijača Olimpijakosa, oni su kupili 45 odsto ulaznica za Arenu i ko zna koliko njih još je bez karata došlo u Beograd. Oni godinama gaje dobre odnose sa pristalicama Crvene zvezde, pa se grčki navijači osećaju kao kod kuće. Navijači beogradskih i atinskih crveno-belih upravo zajedno marširaju na Areni. -  izjavio je Gunjić.


Prvi meč je na programu od 18.00 kada se će se sastati Olimpijakos i Anadolu Efes. Od 21.00 na programu je španski "el klasiko" između Barselone i Real Madrida.

BONUS VIDEO: Zajednički korteo navijača Olimpijakosa i Crvene zvezde
 
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju