NE, OVO NIJE REALNO: Nikola Jokić doveo Amere pred svršen čin (VIDEO)

Novosti online

08. 03. 2022. u 06:27

NEMA više dileme! Morate priznati, Nikola Jokić je najbolji košarkaš današnjice.

НЕ, ОВО НИЈЕ РЕАЛНО: Никола Јокић довео Амере пред свршен чин (ВИДЕО)

Foto: Tanjug / AP

Amerikanci posle nove fenomenalne partije Srbina moraju precrtati Džoela Embida i doneti nepopularnu odluku da ponove MVP NBA lige iz prošle sezone.

Verovali ili ne Jokić je za 22 sata postigao 78 poena, imao 24 asistencije i 27 skokova. Centar, plej, šuter, kvoterbek, Nikola sve može da igra. Snagu i umeće momka iz Sombora je na sebi osetio Golden Stejt, ruku na srce, bez Stefa Karija.

Denver je slavio 131:124 uz Jokićeve brojke strave - 32 poena, 15 skokova i 13 asistencija za 18. tripl-dabl u sezoni, odnosno 75. od kako je stigao u NBA ligu.

Svaka čast Nikola, nema šta. A kako je igrao protiv Voriorsa, to je priča za sebe. Bilo je dodavanja iz auta u stilu kvoterbeka, pasova bez gledanja, neverovatnih poena. Samo su nedostajale trojke, ali Srbin ih nije ni pokušavao, nije trebalo. Jokić je iz igre šutirao 12 od 17, još jedan imspresivan podatak.

I kada je tako, Denver je sila, Nagetsi su upisali devetu pobedu u poslednjih deset mečeva i nastavili trku za Jutom i Dalasom za što bolju poziciju pred plej-of.

Pored Srbina odličnu rolu u pobedničkoj ekipi imali su Džef Grin i Monte Moris sa po 18 poena, Devon Rid je ubacio 17, a Ostin Rivers 15.

Kod Golden Stejta bolji od ostalih je bio Džordan Pul sa 32 poena, a Nemanja Bjelica je upisao samo dva, ali je imao pet asistencija i pet skokova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (1)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)