CRVENA ZVEZDA U KORONA HAOSU: Zaraženi i Dejan Radonjić i još desetorica!

Novosti online

04. 01. 2022. u 21:37

KOŠARKAŠKI klub Crvena zvezda je u velikom problemu zbog SARS-CoV-2 tipa koronavirusa.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА У КОРОНА ХАОСУ: Заражени и Дејан Радоњић и још десеторица!

Foto: ABA liga

Brojni članovi crveno-belih zaraženi su koronom, o čemu su crveno-beli obavestili javnost sledećim saopštenjem koje prenosimo u celosti:

"Košarkaški klub Crvena zvezda mts obaveštava javnost da su nakon novih testiranja koja su obavljena u utorak, identifikovani novi slučajevi Covida 19 među članovima našeg prvog tima i stručnog štaba.

Pozitivni na Covid 19 su: prvi trener Dejan Radonjić, prvi pomoćnik Goran Bošković, član stručnog štaba Nikola Birač, kao i igrači: Branko Lazić, Luka Mitrović, Ostin Holins, Nejt Volters, Ognjen Dobrić, Stefan Marković, Marko Simonović i Maik Cirbes!

Košarkaši Crvene zvezde/FOTO:KK Crvena zvezda

Kao i u prethodnom slučaju Nikole Kalinića (u izolaciji od prošlog vikenda),  shodno svim zdravstvenim merama i preporukama lekara, svi članovi našeg kluba koji imaju pozitivan nalaz,  naredni period provešće u izolaciji i uz nadzor klupskih lekara.

S obzirom na nove okolnosti, klub će se o daljim koracima oglasiti već u sredu, a o zdravstvenom stanju ekipe, blagovremeno ćemo i svakodnevno obaveštavati javnost u narednom periodu", ističu crveno-beli.

Zvezda bi u Evroligi trebalo da igra 6. januara, u četvrtak od 19 časova protiv Fenerbahčea u Beogradu, a u ABA ligi u nedelju, u istom terminu, da gostuje ekipi Budućnosti.

BONUS VIDEO: Novak Đoković došao na utakmicu košarkaša Zvezde

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista