GOSTIMA CEO PLEN U KRALJEVI: Košarkaši Sloge poraženi od Zlatibora

G. ĆIROVIĆ

03. 12. 2021. u 23:33

U derbiju 12. kola „Admiral bet Košarkaške lige Srbije“, košarkaši Sloge su pred svojim navijačima u novoj hali sportova kraj Ibra poraženi od Zlatibor Čajetine retzltatom 66:70 (15:12, 24:16, 12:21, 15:21).

ГОСТИМА ЦЕО ПЛЕН У КРАЉЕВИ: Кошаркаши Слоге поражени од Златибора

KLS

U trvdoj i neizvesnoj utakmici bolje su se snašli gostujući igrači koji su predvođeni Kutlešićem i Nikolićem uspeli da nadoknade dvocifreni zaostatak na poluvremenu, naprave preokret i ostvare veoma važnu pobedu.

Najefikasniji u redovima domaćina bili su kapiten Matović sa 18 i Samojlović sa 12 poena, dok je kod gostiju Kutlešić ubacio 22, a meč viner Nikolić 16 koševa.

Posle petog prvenstvenog poraza Kraljevčani su ipak ostali u vrhu tabele, a u narednom 13. kolu, već u sredu očekuje ih gostovanje Metalcu u Valjevu, starom rivalu sa prvoligaških parketa, dok će Zlatibor Čajetina ugostiti Radnički iz Kragujevca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

POLARNI MEDVEDI: Simboli Arktika i naše odgovornosti