KOBNA GREŠKA SUDIJA Stef Kari se naljutio na arbitre i priredio NBA šou za istoriju (VIDEO)

D. N.

29. 11. 2021. u 17:01

STEF Kari na košarkaškom terenu ponekad deluje kao da nije sa ove planete.

КОБНА ГРЕШКА СУДИЈА Стеф Кари се наљутио на арбитре и приредио НБА шоу за историју (ВИДЕО)

NBA TV

To je čuveni plejmejker pokazao mnogo puta do sada, a minule noći na jedan neverovatan način.


Sa Golden Stejtom je gostovao u Los Anđelesu, a kada su ga Klipersi faulirali pri vođstvu Karijevih Voriorsa od 70:79, ostao je u neverici što sudije to nisu htele da "sviraju".


Zbog načina na koji se pitao kako je nešto tako moguće, dobio je tehničku grešku...
 

... a onda je počeo njegov šou.


Bilo je tu i čudesnih asistencija...


... a zatim je krenula rafalna paljba:


Posle jednog od nestvarnih dalekometnih pogodaka našalio se na račun arbitara, pokazujući i on sudijski "signal" za tehničku grešku:


Meč je završio sa 33 poena, pet skokova i šest asistencija, a ne samo da je ekipu Golden Stejta doveo do ubedljive pobede od 90:105, već je ušao i u istoriju.

Naime, sa sedam trojki (iz 13 pokušaja) došao je do 105 u ovoj sezoni, i oborio rekord po "brzini" do kojoj je došao do trocifrenog broja dalekometnih koševa.

Do 100 trojki stigao je već u svom 19. ovosezonskom nastupu, a dosadašnji rekord, od 20 "neophodnih" mečeva, držao je - upravo Stef Kari (učinio je to najpre 2015, a onda i 2018. godine).

- Mislim da sam bio fauliran, pa sam dozvolio emocijama da pokuljaju i to me je, svakako, dodatno motivisalo. I ceo naš tim. Jako je važno umeti da takvu energiju, posle jednog takvog događaja, usmerite na to da postižete koševe, rekao je junak ove priče posle nove pobede aktuelnih lidera NBA lige (Voriorsi, za koje je protiv Klipersa igrao i Nemanja Bjelica, imaju učinak 18-2).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)