"LUDI SRBIN" NE MOŽE DA VERUJE: Bogdanović rafalnom paljbom gurnuo velikana u provaliju (VIDEO)

Novosti online

25. 11. 2021. u 06:49

DOŠLA su neka nova vremena u najjačoj košarkaškoj ligi sveta.

ЛУДИ СРБИН НЕ МОЖЕ ДА ВЕРУЈЕ: Богдановић рафалном паљбом гурнуо великана у провалију (ВИДЕО)

Foto: AP

Nekada je San Antonio "harao", igrao se sa rivalima, skoro da je bilo nezamislivo da prime 100 poena kod kuće. "Ludi Srbin", odnosno Greg Popović je gajio evropski stil košarke, ali vremena su se promenila. Sparsi su postali ekipa za popravljanje koš razlike, što im se desilo i u noći između srede i četvrtka.

Atlanta je pregazila San Antonio 124:106. Blistali su dvojac Trej Jang i Bogdan Bogdanović. Srpski bek je učinak od 18 poena, pet skokova i tri asistencije upotpunio odličnim procentima za dva i za tri poena.

Pogodio je sedam šuteva iz igre iz 12 pokušaja, dok je van linije 7,24 probao u šest navrata i četiri puta bio precizan.

Najbolji pojedinac meča je bio Tre Jang sa 31 poenom, sedam skokova i čak 11 asistencija. Osim Janga i Bogdanovića, zapažene uloge imali su Kolins, Rediš, Vilijams, Kapela Galinari i Hanter.

U redovima poraženog tima prednjačili su Brajan Forbs sa 23 poena, odnosno Dežonte Marej koji je imao poen manje, ali je sa osam skokova i 11 asistencija bio nadomak tripl-dabl učinka.

Za razliku od Atlantinog pobedničkog raspoloženja i petog trijumfa u nizu, ekipu San Antonija trese ozbiljna kriza - večerašnji poraz u AT&T centru bio joj je šesti uzastopni.

I ne samo to, ne pamti se kada su "Sparsi" u istoriji gubili sa ovolikom razlikom, kao u prethodnim mečevima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri