HTEO JE DA ZGROMI LEBRONA: Haos u Detroitu iz drugog ugla (VIDEO)

Novosti online

22. 11. 2021. u 08:25

DUEL između Detroita i LA Lejkersa (116:121) obeležio je žestok okršaj između Lebrona Džejms i Ajzee Stjuarta u trećoj deonici, kada je popularni "Kralj" namerno laktom u lice udario Stjuarta i raskrvario ga.

ХТЕО ЈЕ ДА ЗГРОМИ ЛЕБРОНА: Хаос у Детроиту из другог угла (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Centra Pistonsa nekoliko ljudi je obuzdalo da se ne obračuna sa zvezdom Lejkersa, koja je dobila isključenje zbog ovog poteza.

Stjuart je pobesneo kada je ugledao krv na svom licu i želeo je da se odmah obračuna sa "Kraljem", a obojicu je većeg problema spasila pribranost ostalih igrača.

Lejkersi su uspeli da sklone Lebrona Džejmsa, saigrači su ga štitili telima, a Stjuart je opet imao sreće da i Pistonsi budu "hladne glave" i zaustave ga pre nego što napravi veći problem, sebi pre svega.

Obojica su isključena sa meča, i sigurno ih čeka veća kazna, a sada se pojavio i snimak iz drugog ugla koji najbolje pokazuje šta se desilo kada je Stjuart krenuo na Džejmsa. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)