POZNAT BUDŽET KK PARTIZAN: Predsednik crno-belih stavio tačku na spekulacije

Novosti online

28. 08. 2021. u 16:39

PREDSEDNIK Partizana Ostoja Mijailović otkrio je da je budžet crno-belih za ovu sezonu šest miliona evra i tako odagnao nagađanja i spelulacije koje prate trofejni klub od početka prelaznog roka.

ПОЗНАТ БУЏЕТ КК ПАРТИЗАН: Председник црно-белих ставио тачку на спекулације

FOTO: KK Partizan/Dragana Stjepanović

Prvi čovek crno-belih se na ovaj korak odlučio zbog, kako kaže, zabrinutosti javnosti, a povodom poslednjih intervjua trenera Željka Obradovića.

"Zbog zabrinutosti dela javnosti, iznosim informaciju da je budžet KK Partizan za prvi tim, igrače mlađih kategorija i stručni štab oko 6.000.000 evra! Što je manje-više u okvirima onoga što smo imali i prethodne dve sezone", rekao je Mijailović u intervjuu za 24sedam.

Nije želeo da upadne u zamku i priča o platama košarkaša, što je iz njegovog ugla posmatranja nepristojno u ovom trenutku.

"Ali… Pojedinci su se izgleda zabrinuli, pa se razmeću ciframa po društvenim mrežama ili kroz medije. Neću da govorim pojedinačno o platama igrača, nepristojno je prema njima i njihovim porodicama… Ali moram da istaknem, da je novac odlučujući faktor, ne bi Partizan bio prvi izbor našeg trenera niti novih igrača. To je svakome ko iole prati sport i ima dobru nameru jasno. Ali ima puno onih koji iz svojih nekih računica nemaju dobru nameru", naveo je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

NIKOLA JOKIĆ UŠAO U NBA ISTORIJU: Denver slavi, niko nikada kao Srbin!