BOMBA NA JADRANU: Strašno pojačanje stiglo u Budućnost!

Novosti online

01. 08. 2021. u 11:15

Nastavlja Budućnost sa odličnim pojačanjima. Najnovije u nizu - Di Džej Sili. Amerikanac u Podgoricu stiže posle sezone u dresu minhenskog Bajerna i predstavljaće kvalitetno osveženje za spoljnu liniju ekipe Aleksandra Džikića.

БОМБА НА ЈАДРАНУ: Страшно појачање стигло у Будућност!

Foto: Budućnost VOLI

Raspitivali su se oko Silija i timovi iz Evrolige, ali ćemo na kraju ponovo imati prilike da ga gledamo na Jadranu. Već je nastupao u ABA ligi i to na početku profesionalne karijere, kada je u sezoni 2013/14 branio boje Radničkog iz Kragujevca.

Put ga je potom odveo u Nemačku, igrao je i u Španiji, Turskoj, Izraelu i Litvaniji, kratko bio i u Razvojnoj ligi, a minulog leta ga je u Minhen doveo Andrea Trinkijeri. Upisao je 27 nastupa u Evroligi u sezoni za nama i u proseku beležio 8,1 poena uz 2,2 asistencije i 51,5 odsto preciznosti u šutu za tri poena.

Sili je tako postao šesto pojačanje Podgoričana ovog leta. Pre njega su stigli Edin Atić (Igokea), Marko Jagodić Kuridža (Crvena zvezda), Džejkob Vajli (Gran Kanarija), Igor Drobnjak (Studentski centar) i Vladimir Micov (Olimpija Milano).

Klub su napustili Nikola Ivanović (Crvena zvezda), Luka Mitrović (Crvena zvezda), Amadeo Dela Vale (Breša), Fedor Žugić (Ulm), Melvin Edžam (Cedevita Olimpija), Dragan Apić (Zjelona Gora) i Vili Rid.

(Mocartsport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina