SELIDBA SA MARAKANE: Zvezdin desni bek pojačao plavo-bele

Novosti

16. 07. 2021. u 13:01

U SEZONI za nama je postigao tri gola i zabeležio je i tri asistencije.

СЕЛИДБА СА МАРАКАНЕ: Звездин десни бек појачао плаво-беле

Foto: M. Vukadinović, N. Paraušić

Bivši desni bek Loznice će u narednih šest meseci igrati u Prvoj ligi Srbije

Angažovala je Crvena zvezda ovog leta i talentovanog desnog beka Milana Ilića iz Loznice. Kao što je planirano, mladi reprezentativac Srbije odlazi na kaljenje, pa će u narednih šest meseci braniti boje Železničara iz Pančeva u Prvoj ligi Srbije.

Ilić je igrama u dresu Loznice skrenuo pažnju šampiona Srbije, ali i zaradio poziv u mladu reprezentaciju. S obzirom na veliku konkurenciju na Rajku Mitiću, odlučeno je da bude poslat na pozajmicu, pa se tako preselio u redove Železničara. Plan je da posle kratkoročne saradnje sa klubom iz Pančeva putuje sa Crvenom zvezdom na zimske pripreme u Tursku.

Talentovani defanzivac, rođen 2000. godine, sa crveno-belima je parafirao trogodišnju saradnju. U dresu Loznice je u sezoni za nama bio jedan od najistaknutijih pojedinaca Prve lige, pošto je postigao tri pogotka i upisao tri asistencije.

Karijeru je gradio u GSP Poletu, odakle je 2018. godine prešao u Teleoptik. Kasnije je igrao za IMT sa Novog Beograda, da bi potez karijere napravio odlukom da pređe u Loznicu. U dresu kluba iz zapadne Srbije se u potpunosti afirmisao i dobio poziv selektora mlade reprezentacije Srbije Zvonka Živkovića za junksi ciklus. Dobio je šansu u prijateljskim duelima sa Brazilom i Rusijom.

Crvena zvezda i Železničar su već sarađivali ovog leta, kako je iz Pančeva na Rajko Mitić stigao talentovani vezista Petar Stanić, koji je ostavio odličan utisak na pripremama u Austriji.

(Mocart sport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)