VEST DIREKTNO IZ FRANCUSKE: Zvezda počela sa Dionijem, nastavlja sa reprezentativcem Kameruna - kradu i drugog špica Anžea

Novosti

15. 07. 2021. u 11:28

NAVODNO ga hoće i Monpelje, kao zamenu za Gaetana Labordea, inače Dionijevog sugrađanina iz Mon de Marsana.

ВЕСТ ДИРЕКТНО ИЗ ФРАНЦУСКЕ: Звезда почела са Дионијем, наставља са репрезентативцем Камеруна - краду и другог шпица Анжеа

Foto: FK Crvena zvezda, Jutjub printskrin/ Ligue 1 Uber Eats

Loi Dioni je već stigao, Ohi Omoiđuanfo će stići na zimu i nije bilo nikakvih naznaka da Crvena zvezda traži još jednog špica. Međutim, iz francuskih medija stiže oprečna informacija – može biti zakasnela? – da šampion Srbije prati i drugog Anžeovog špica Stefana Baokena.

Reč je o 29-godišnjem napadaču koji je baš prošle sezone na ravne časti delio minutažu sa Dionijem (on je postigao pet, Baoken šest golova). Takođe i reprezentativcu Kameruna i momku čija je vrednost na specijalizovanom portalu Transfermarkt procenjena na 6.500.000 evra.

Problem je međutim što su zbog krize sa koronom i propalog ugovora o TV pravima francuski klubovi prošle sezone izgubili ogroman novac. Anže je u grupi onih koji moraju da prodaju po svaku cenu da bi preživeli.

Baoken sigurno ide. Pitanje je samo da li u Zvezdu. Navodno ga hoće i Monpelje, kao zamenu za Gaetana Labordea, inače Dionijevog sugrađanina iz Mon de Marsana. Navodno bi i Baoken pre u Monpelje.

Čini se ipak da je ova informacija u najboljoj varijanti sa zakašnjenjem stigla do francuskih medija i može biti da je Baoken bio opcija. Posebno zato što Baokena i Dionija zastupa ista menadžerska agencija, pa su verovatno obojica i ponuđena Zvezdi. Ali posle dogovora sa Dionijem zaista ne deluje realno da i Baoken obuče crveno-beli dres.

(Mocartsport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati