USLIKANI ZAJEDNO: Duško Vujošević napustio Kluž i odmah se sreo sa Željkom Obradovićem (FOTO)

Novosti

02. 07. 2021. u 16:54

RASTALI su se Kluž i nekadašnji trener Partizana Duško Vujošević.

УСЛИКАНИ ЗАЈЕДНО: Душко Вујошевић напустио Клуж и одмах се срео са Жељком Обрадовићем (ФОТО)

Foto: N. Paraušić

On je u rumunskom klubu obavljao posao stručnog savetnika, jer zbog zdravlja ne može da bude trener. Saradnja je trajala dve godine i nije nastavljena.

– Sa velikom dilemom sam otišao u Kluž, znaju svi na koji način sam se pre toga rastao sa klubom u kojem sam proveo najveći deo karijere. Jer to naravno nije bilo u skladu sa mojim trenerskim rejtingom, ali moja zdravstvena situacija i veliki problemi sa dijabetesom i bubrezima nisu mi ostavljali previše prostora za biranje. Nosim odande lepe uspomene, oni su posle uspeha koje smo postigli očigledno osetili da dalje mogu sami i da im ne treba nikakvo tutorstvo i supervizija, pa su mi dali ponudu koju sam morao da odbijem. Suprotno od onih koje se ne mogu odbiti – izjavio je Vujošević.

FOTO: N. Paraušić

I u Rumuniji je osvajao pehare.

– Prošle godine osvojili smo Kup Rumunije, a prvenstvo nije završeno zbog pandemije. Ove godine osvojena je i titula prvaka, što se smatra najvažnijim. Mnogi ovde pogrešno gledaju na rumunsku klupsku košarku gledajuči je kroz reprezentativnu. Ipak, klubovi imaju po šest stranaca i iz godine u godinu napreduju. Klužu, naravno, želim sve najbolje – dodao je Vujošević.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

Interesantno je da se Vujošović sreo sa Željkom Obradovićem, novim-starim trenerom Partizana, i to u jednom restoranu. Dve žive legende crno-belih - dovoljno za slatke snove navijača Partizana. 

(Maksbetsport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!