SONJA VASIĆ ISKRENA: Nikada nemojte da ljutite Srbe

Tanjug

24. 06. 2021. u 08:27

KOŠARKAŠICA Srbije Sonja Vasić bila je zadovoljna posle trijumfa protiv Španije i plasmana u polufinale Evropskog prvenstva.

СОЊА ВАСИЋ ИСКРЕНА: Никада немојте да љутите Србе

Foto: FIBA

Srbija je sinoć u Valensiji posle velike borbe i produžetka pobedila aktuelnog šampiona i domaćina 71:64, ali i čudne sudijske odluke u završnici duela.

"Bilo je momenata koji su odredili ovaj duel i malo su nas naljutili, a Srbe nikad ne bi trebalo da naljutiš", rekla je Vasić posle meča uz širok osmeh.

"Čestitam Španiji, iako nisu prošle kao prvoplasirane iz grupe i dalje mislim da su bili prvi favorit ovog turnira. Neverovatan tim koji je ostvario sjajne rezultate u poslednjih 10 godina i uz to su igrali kod kuio je ovo veliki izazov, s obzirom na istoriju naših međusobnih susreta i na to da nismo mogli da ih pobedimo od kada je ova generacija našeg tima krenula na put", izjavila Vasić.

Ona je istakla da je ovo bila suviše teška utakmica za četvrtfinale.

"Uspele smo koliko je moguće da ispunimo zadatke stručnog štaba i da izvučemo poslednje atome snage, da pobedimo i da nadvladamo faktore na koje ne mozemo da utičemo tokom meča", zaključila je Vasić.

Srbija će u polufinalu igrati protiv Belgije.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)