ODLIČNO VEČE BOGDANOVIĆA U POBEDI ATLANTE: Sansi savladali šampiona, slavio i Memfis (VIDEO)

Novosti online

24. 05. 2021. u 07:59

SRPSKI košarkaš Bogdan Bogdanović postigao je 18 poena u pobedi Atlanta hoksa nad Njujork niksima 107:105 u meču broj jedan prve runde plej-ofa Istočne konferencije.

ОДЛИЧНО ВЕЧЕ БОГДАНОВИЋА У ПОБЕДИ АТЛАНТЕ: Санси савладали шампиона, славио и Мемфис (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Bogdanović je postigao 18 poena, imao četiri skoka i po dve asistencije i krađe u svom debitantskom nastupu u plej-of fazi NBA lige.

"Bogi" je bio drugi najbolji strelac ekipe, a zajedno sa Jangom koji je postigao 32 poena i imao 10 asistencija, predvodio je "jastrebe" do bitne pobede na strani.

Najbolji u redovima Niksa bili su Burks sa 27, Rouz sa 17 i Rendl sa 15 poena.

Hoksi vode sa 1-0 u seriji, a naredni meč na programu je u noći između četvrtka i petka od 1.30 časova po našem vremenu.

Košarkaši Finiks sansa savladali su na svom parketu ekipu LA Lejkersa sa 99:90 u uvodnom meču prve runde Zapadne konferencije.

Jedno od najprijatnijih iznenađenja regularnog dela sezone - ekipa Finiks sansa, nastavlja da igra sjajnu košarku i u plej-of fazi takmičenja.

Izabranici Montija Vilijamsa odigrali su odlično u oba pravca čitav meč protiv branioca titule, tima LA Lejkersa.

Devin Buker je ubacio čak 34 poena u svom debitantskom nastupu u plej-ofu, a pomoć je imao u sjajnom Ejtonu koji je postigao 21 poen i uhvatio 16 skokova. Džonson i Bridžis postigli su po deset poena.

U redovima Lejkersa, koji su odigrali jedan od najlošijih napadačkih mečeva ove sezone,  najbolji strelci su bili Džejms sa 18, Šruder sa 14, Dejvis sa 13 i Dramond sa 12 poena.

Finiks vodi sa 1-0 u seriji protiv Lejkersa, a plasman u narednu rundu obezbediće ekipa koja prva stigne do četiri pobede.

Košarkaši Memfis grizlijsa savladali su u gostima ekipu Jutu Džeza sa 112:109 u meču prve runde plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige.

Memfis su do pobede predvodili Bruks sa 31 i Morent sa 26 poena.

Sa druge strane istakli su se Bogdanović sa 29 i Konli sa 22.

Memfis vodi sa 1-0 u seriji, a naredni meč na programu je u noći između srede i četvrtka od 04.00 po našem vremenu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)