"NE MOGU DA ZABORAVIM I OPROSTIM": Halihodžić ljut što nije dobio priliku da vodi Maroko na Mundijalu

Novosti online

24. 12. 2022. u 15:26

MAROKO je bio najprijatnije iznenađenje Svetskog prvenstva u Kataru, a o otkazu sa mesta trenera "lavova Atlasa" govorio je Vahid Halihodžić.

НЕ МОГУ ДА ЗАБОРАВИМ И ОПРОСТИМ: Халихоџић љут што није добио прилику да води Мароко на Мундијалу

Foto: EPA-EFE/KIMIMASA MAYAMA

Bosanskohercegovački stručnjak je odveo afričku selekciju na Mundijal, ali je smenjen zbog sukoba sa glavnim zvezdama ekipe.

Njega je na poziciji selektora zamenio Valid Regragui koji je Marokance odveo do četvrtog mesta na planetarnoj smotri.

- Znate da nisam uopšte komentarisao ništa u vezi Maroka. Zovu me novinari iz Maroka, iz regije... ali teško mi je bilo što reći. A ove reči ne mogu mi isprati gorčinu, i ne može mi nadoknaditi ono što sam ovim turnirom propustio. Oduzeli su mi ponos, ne mogu im zaboraviti ni oprostiti. To je trebalo da bude moj oproštaj od trenerske karijere. To je sve što mogu reći na tu temu - rekao je Halilhodžić za "Tportal".

Podsetimo, Regragui se nakon Svetskog prvenstva zahvalio iskusnom treneru za koga je istakao da je postavio temelje reprezentacije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)