SVET JE OVO ČEKAO: Mesi odgovorio na pitanje svih pitanja! Nakon meča Argentina - Francuska poznato šta će biti sa jednim od najvećih ikada

Novosti online

18. 12. 2022. u 22:00

FUDBALSKA reprezentacija Argentine savladala je Francusku u velikom finalu Mundijala, a mnogi su odmah po završetku počeli da se pitaju, šta će dalje biti sa karijerom jednog od najvećih, a posle današnjeg meča verovatno i najvećeg svih vremena.

СВЕТ ЈЕ ОВО ЧЕКАО: Меси одговорио на питање свих питања! Након меча Аргентина - Француска познато шта ће бити са једним од највећих икада

FOTO: Tanjug/AP

Nakon što se Argentina plasirala u finale počelo se nagađati da bi Mesi mogao da se oprosti prvo od dresa gaučosa, a na kraju sezone, da će možda okačiti i kopačke o klin.

U prvoj izjavi nakon finala višestruki osvajač Zlatne lopte i najbolji igrač Svetskog prvenstva odgovorio je na pitanje koje sve zanima.

- Ne, neću se oprostiti od reprezentacije. Hoću da nastavim da igram kao prvak sveta u dresu Argentine - rekao je Mesi i obradovao sve zaljubljenike u njegovu fudbalsku magiju.

- Osećaj je neverovatan. Znao sam da će mi Bog podariti trofej, bio sam siguran, ovo je velika sreća za nas. Dugo sam sanjao ovaj veliki san, želio sam da tokom karijere osvojim Svetsko prvenstvo. Ne mogu tražiti više od ovoga - zaključio je svoje izlaganje fudbalski mađioničar iz zemlje novog, akutelnog prvaka sveta.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)