KAKVE PROZIVKE! Marokanci udarili na FIFA: Katarac delio (ne) pravdu, pa navukao gnev Arapa (VIDEO)

Novosti online

17. 12. 2022. u 21:29

HRVATSKA i Maroko odmerili su snage u utakmici za treće mesto na Mundijalu. Meč je obilovao strastima, protestima i diskutabilim sudijskim odlukama, koje su na kraju navukle gnev Marokanaca, kako na terenu, tako i na tribinama.

КАКВЕ ПРОЗИВКЕ! Мароканци ударили на ФИФА: Катарац делио (не) правду, па навукао гнев Арапа (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Naime, fudbaleri afričke selekcije su se pobunili više puta kada se zaista i činilo da ima elemenata za najstrožu kaznu. Kao u ovoj situacijia:

Kako nijedan put katarski sudija Al-Jasim nije pokazao na belu tačku i navijači Maroka su iziritirani suđenjem počeli da skandiraju protiv FIFA.

Prelepim stadionom "Al Rajan" na Bliskom istoku orilo se "FIFA, mafija". Jasan znak nezadovoljstva navijača afričke selekcije deljenjem (ne) pravde malo poznatog katarskog arbitra. Kakva prozivka za FIFA nasred završnice Mundijala!

Podsetimo, sve zanimljivosti vezane za Mundijal, možete da pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" vezanoj za Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022.

Na njoj vas čeka i pregled svih dosadašnjih rezultata utakmica, tabela grupa i onoga što sledi u Kataru.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)