FIFA ZABORAVILA MIHAJLOVIĆA, NE I HRVAT: Heroj "vatrenih" pobedu i fantastičan gol obeležio ovako

Novosti online

17. 12. 2022. u 19:33

FUDBALERI Hrvatske savladali su u meču za treće mesto na Svetskom prvenstvu Maroko (2:1), a nakon meča heroj "kockastih" govorio je o Siniši Mihajloviću.

ФИФА ЗАБОРАВИЛА МИХАЈЛОВИЋА, НЕ И ХРВАТ: Херој ватрених победу и фантастичан гол обележио овако

FOTO: Tanjug/AP

Iako je Arsen Venger najavio da će u polufinalnom i finalnom meču Svetskog prvenstva biti odata počast Siniši Mihajloviću, to se nije dogodilo. Meč na Lusailu počeo je kao i svaki drugi, odbrojavanjem od 10, do 1.

Navijači su se pitali zbog čega je FIFA zaboravila Srbina, a brzo je upravo od Vengera stiglo i objašnjenje.

Ipak, Mislav Oršić, heroj Hrvatske, koji je u finišu prvog poluvremena postigao sjajan gol setio se Mihe.

Novinari su ga nakon meča pitali za komentar o smrti Siniše Mihajlovića, a evo kako je fudbaler Dinama iz Zagreba prokomentarisao odlazak legende.

- Želim da izrazim saučešće porodici. Veliki gubitak za sve u fudbalu. Ostavio je veliki trag, pogotovo u italijanskoj Sertiji A - odao je poštu legendarnom Siniši Mihajloviću biranim rečima Mislav Oršić, odmah posle završetka utakmice sa Marokom i osvojenog trećeg mesta na Mundijalu, preneo je Kurir.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)