"BIĆEMO DOBRI DOMAĆINI": Predsednik Vučić o mogućem meču Belorusija - Švajcarska u Beogradu

Novosti online

15. 12. 2022. u 22:05

POSTOJI mogućnost da se utakmica između Švajcarske i Belorusije, koja se igra u sklopu kvalifikacija za prvenstvo Evrope odigra u Srbiji. Tim povodom oglasio se i predsednik naše zemlje - Aleksandar Vučić.

БИЋЕМО ДОБРИ ДОМАЋИНИ: Председник Вучић о могућем мечу Белорусија - Швајцарска у Београду

FOTO: RTS printskrin

U slučaju da zaista i dođe do meča na nekom od srpskih stadiona između ove dve reprezentacije, Vučić kaže da ne strepi i da će Srbija obezbediti sigurnost te utakmice bez problema. 

- Bićemo dobri domaćini. Ne bi bilo nikakvih problema. Sve bismo obezbedili. Belorusija je već igrala ovde. Švajcarci su normalan tim, normalna reprezentacija. To što bismo mi navijali za nekog drugoga zbog nekih ispada koga to briga, država Srbija bi obezbedila sigurnost za sve učesnike - zaključio je predsednik Srbije.

Razlog iz kog postoji bojazan da bi ovaj meč mogao sa sobom da nosi mnogo rizika leži u tome da za popularne časovničare nastupaju Đerdan Šaćiri i Granit Džaka, dva igrača poznata po svom provokatorskom repertoaru, i verovatno dva najomraženija fudbalera u Srbiji. Predsednik naše zemlje je uveren da je država spremna da bez problema organizuje ovaj događaj.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (156)