"SINIŠA MIHAJLOVIĆ JE U BOŽJIM RUKAMA": Oglasili se Mihini prijatelji! Evo kakvo je zdravstveno stanje srpske fudbalske legende

Novosti online

15. 12. 2022. u 17:28

ZDRAVSTVENO stanje legende srpskog fudbala Siniše Mihajlovića ponovo se pogoršalo.

СИНИША МИХАЈЛОВИЋ ЈЕ У БОЖЈИМ РУКАМА: Огласили се Михини пријатељи! Ево какво је здравствено стање српске фудбалске легенде

Foto: Instagram

Kako "Sportal" saznaje, bivši trener Bolonje i dalje je u bolnici, svestan teške situacije, ali je i uplakan i zabrinut zbog sebe i svoje porodice.

Više Mihinih prijatelja, naravno kao anonimni u razgovoru za pomenuti portal, otkrili su u kakvom je stanju prvak Evrope i sveta iz vremena dok je bio fudbaler Crvene zvezde.

- Siniša je u bolnici, svestan, budan. Nije u komi kao što neki objavljuju, niti je bio u komi. Danas je čak bolje nego juče, prekjuče i nakjuče, ali je i dalje u Božjim rukama. Može da živi još 10 dana, a može i 30 godina. Takva je bolest. On je toga svestan, toga je svesna i njegova porodica - ovako su govorili Mihini prijatelji.

Zvaničnih informacija od bilo kog člana porodice Mihajlović nema. Inače, njegov poslednji javni izlazak datira od pre nekoliko dana, na predstavljanju knjige bivšeg trenera Zdenjeka Zemana, ali ni tom prilikom nije bilo reči o bolesti.

Podsetimo, Mihajlović se ovog leta vratio na klupu Bolonje nakon druge runde lečenja protiv leukemije koja se povratila posle dve godine od presađivanja koštane srži i hemioterapije.

Međutim, zbog loših rezultata završio je posao na "Renato del Ari", pa sada bije najvažniju bitku, jaču i od gola protiv Bajerna na Marakani, ali i mnogih drugih.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)