FUDBALSKA reprezentacija Hrvatske još uvek je aktuelni svetski vicešampion, ali uprkos tome niko nije očekivao da će "vatreni" na ovom Mundijalu dogurati do četiri najbolje nacionalne selekcije. Svetski mediji pišu hvalospeve o Dalićevim izabranicima, ali se u isto vreme na ostrvu pripovedaju gnusne priče o tome šta stoji iza ovog uspeha.

Livia

11.12.2022. 19:40

@Vogel - I deda po ocu je prihvatio katoličanstvo od drugog svetskog rata, da ne bi bila zaklana cela porodica. Kompletno je Modrić srpskog porekla.

Jovan

11.12.2022. 19:44

Ne smeta mi da hrvati budu prvaci sveta ,biće mi drago, ali englezi brinu brigu hrvata i srba a ne pričaju kako su ih francuzi "naguzili" .

Alex Zemun

12.12.2022. 20:19

Hihihi... Englezi i Belgijanci... Tvorci novog svetskog poretka u Evropi.. Englezi opustosili Indiju i kolonizovali pola sveta, u juznoj africi uveli Aperthejd i na srcu Africkog tla crnac nije smeo da sedi u istom restoranu kao belac,da ne pominjem da su 1921 u Australiji poubijali Aboridzine predhodno ih drzavsi u kavezima... A Belgijanci, srce Eu , pravde i slobode govora... Kralj Leopold ubio u kongu vise ljudi nego Hitler Jevreja,plus su osakatili 22 miliona dece ,sekli im ruke , da ne kradu u rudnicima dijamanata !!! Strasno ko nam drzi lekcije iz Istorije. Mada i Hrvati spadaju u tu kategoriju ,samo jos nizu ,najamnicku ! Nemam lepo misljenje o njima. A fudbal.? To ne gledam. Glup sport. Pricamo o politici