DOBRE VESTI IZ BRAZILA: PELE JE U STABILNOM STANJU! Legenda svetskog fudbala zahvalio Mbapeu na lepim rečima i čestitao mu na rekordu

Novosti online

09. 12. 2022. u 13:55

ZDRAVLjE Brazilca Pelea daleko je od dobrog, ali iz bolnice Albert Ajnštajn javljaju da je stanje fudbalske legende stabilno. Oseća se dovoljno dobro da može da koristi i društvene mreže, a u poslednjem tvitu zahvalio se Kilijanu Mbapeu na molitvama i izrazio zadovoljstvo što je mladi Francuz oborio njegov rekord u broju golova na Mundijalima.

ДОБРЕ ВЕСТИ ИЗ БРАЗИЛА: ПЕЛЕ ЈЕ У СТАБИЛНОМ СТАЊУ! Легенда светског фудбала захвалио Мбапеу на лепим речима и честитао му на рекорду

FOTO: AP

Zvezda Pari Sen Žermena je u utakmici protiv Poljske postigao osmi i deveti gol na mundijalima, čime je pretekao Pelea na listi strelaca igrača mlađih od 24 godine.

Mbape je četiri puta bio strelac 2018. u rusiji kada je pomogao Francuskoj da osvoji titulu šampiona sveta. Na putu do odbrane titule, na kome u subote galskim petlovima staje najskuplji tim Mundijala Engleska, Kilijan je postigao pet golova, po dva Danskoj i Poljskoj, a jedan Australiji.

Pele je na mundijalima postigao ulupno 12 golova, od kojih sedam pre svog 24. rođendana - šest u Švedskoj 1958. i jedan u Čileu 1962.

Kad je reč o njegovom zdravstevenom stanju, lekari očekuju da će se uskoro potpuno oporaviti od respitratornih problema koji su najverovatnije izazvani kovidom.

- Ima stabilne vitalne znake, svestan je i bez novih komplikacija - poručili su iz Albert Ajnštajn bolnice.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)