"VATRENI" GA OPET DIZALI U NEBESA: Kao i na prošlom Mundijalu, Ivan Perišić dao gol i u drami, i to na meču Hrvatska - Japan (VIDEO)

Novosti online

05. 12. 2022. u 17:32

JAPAN i Hrvatska su se sastali u osmini finala Mundijala čiji je domaćin Katar, a iako taj meč nije počeo onako kako su se "vatreni" nadali, njihov junak sa prošlom svetskog prvenstva je opet zablistao.

ВАТРЕНИ ГА ОПЕТ ДИЗАЛИ У НЕБЕСА: Као и на прошлом Мундијалу, Иван Перишић дао гол и у драми, и то на мечу Хрватска - Јапан (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Srbija je ispala, Švajcarska ju je pobedila posle preokreta u 3. kolu, nakon čega se ekipa "orlova" našla na začelju grupe B (sve grupe, stanje na njima, te raspored utakmica koje se danas igraju i koje slede na Mundijalu možete odmah da vidite kada kliknete OVDE), ali oni koji su prošli dalje - igraju bez velikog predaha.

Svetsko prvenstvo 2022. je već donelo mnogo uzbuđenja, Japan se pobrinuo za velika  izneđenja pobedama nad Nemačkom i Španijom, a poveo je i protiv Hrvata.

Ipak, Ivan Perišić je majstorski, glavom na centaršut Lovrena u 56. minutu, dao gol poravnao rezultat na 1:1 (VIDEO).

Podsetimo, vrednost reprezentacije Hrvatske, po specijalizovanom sajtu Transfermarkt je 377 miliona evra, a japanske selekcije 154 miliona.

Utakmicu Hrvatska - Japan možete uživo da pratite na portalu "Novosti", na kome vas, u posebnoj sekciji, čekaju sve najnovije, najvažnije i najzanimljivije vesit vezane za Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)