A VEČERAS, POSLE UTAKMICE: Čim Brazil i Južna Koreja završe meč, stadion se pakuje i kreće na Kosovo i Metohiju?

Novosti online

05. 12. 2022. u 17:10

STADION "974" na kome se igra Svetsko prvenstvo u Kataru večeras će biti srušen odmah po završetku utakmice Brazil - Južna Koreja.

А ВЕЧЕРАС, ПОСЛЕ УТАКМИЦЕ: Чим Бразил и Јужна Кореја заврше меч, стадион се пакује и креће на Косово и Метохију?

Foto: N.I./EPA

Naime, ovaj stadion je poseban po tome što je napravljen od brodskih kontejnera. Zanimljivo je to da se priča da će on završiti na Kosovu i Metohiji.

- Jedan od ovih stadiona su u planu da završe na tzv. Kosovu, tako sam i rekao u jučerašnjoj emisiji - poručio je predsednik Saveza nepostojeć države tzv. Kosova Dževedet Zeka.

Ovaj stadion je poseban po tome što je prvi u istoriji koji je demontažan. Interesantno je to da je Srbija na njemu odigrala poslednji meč na ovom Mundijalu. "Orlovi" su poraženi od Švajcarske (2:3).

Prvu utakmicu na stadionu "974" na ovom Svetskom prvenstvu odigrali su Poljska i Meksiko, a poslednja će biti pomenuti duel Brazila i Južne Koreje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)