JEDAN DAN HEROJI, DRUGI DAN ŽELE DA IH UBIJU: Selektor Irana ponosan na reprezentativce, zaslužuju poštovanje

Tanjug

30. 11. 2022. u 11:32

SELEKTOR iranske fudbalske reprezentacije Karlos Keiroš istakao je da njegov tim zaslužuje poštovanje uprkos eliminaciji sa Svetskog prvenstva u Kataru, prenosi španski sajt "Kadena kop".

ЈЕДАН ДАН ХЕРОЈИ, ДРУГИ ДАН ЖЕЛЕ ДА ИХ УБИЈУ: Селектор Ирана поносан на репрезентативце, заслужују поштовање

FOTO: Tanjug/AP

Iran je takmičenje na Mundijalu u Kataru završio na trećem mestu na tabeli sa tri boda, a sinoć je u poslednjem kolu poražen od selekcije SAD 1:0. 

Iran bi izborio osminu finala SP da je najmanje odigrao nerešeno sa selekcijom SAD.

- Sve što su moji fudbaleri napravili zaslužuje poštovanje - rekao je Keiroš.

Španski mediji tvrde da su iranski fudbaleri igrali pod velikim pritiskom na Mundijalu u Kataru zbog antivladinih protesta u zemlji.

Iranski reprezentativci nisu pevali himnu uoči prvog meča na SP protiv Engleske (2:6) u znak podrške protestima, koji se mesecima održavaju širom Irana. Iranski fudbaleri su potom uoči naredna dva meča na SP pevali himnu.

- Nije lako živeti sa pretnjama. Jedan dan su heroji, a drugi dan žele da ih ubiju. Moramo da donesemo osmeh i sreću narodu - poručio je Keiroš.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)