"VERUJEM U DUŠANA I U ORLOVE"! Petar Tadić, otac kapitena srpske reprezentacije, nada se plasmanu među šesnaest najboljih na Mundijalu

Đ. S.

30. 11. 2022. u 11:10

NE NAPUŠTA optimizam mnoge navijače reprezentacije na Svetskom prvenstvu!

ВЕРУЈЕМ У ДУШАНА И У ОРЛОВЕ! Петар Тадић, отац капитена српске репрезентације, нада се пласману међу шеснаест најбољих на Мундијалу

FOTO: M. Vukadinović

Bez obzira na poraz od Brazila (2:0), pa ispuštenu pobedu protiv Kameruna (3:3) u prva dva kola, "orlovi" i dalje drže konce sudbine u svojim rukama.

Pobeda protiv Švajcarske u poslednjem kolu grupne faze Mundijala je i te kako stvar realnosti, ako pitate Petra Tadića, oca kapitena Dušana Tadića, koji je u razgovoru za "Novosti" zračio optimizmom i pozitivnim razmišljanjem.

- Nadam se pobedi i prolasku dalje - kao iz topa je ispalio popularni Bato.

- Možemo da ih pobedimo, nema razloga da se tako nešto ne desi. Optimista sam i to veliki. Bio sam na meču sa Brazilom, čuo sam se i sa Dušanom. Vlada odlična atmosfera, u Kataru imaju odlične uslove i on je isto ubeđen da možemo do pobede protiv Švajcaraca i plasmana u osminu finala Mundijala.

Zarazna pozitiva Tadića seniora seže daleko. Veruje u prolaz i pobedu nad Švajcarskom, a smatra da ukoliko se prvi uslov za plasman u osminu finala SP ispuni, Srbija može i do najboljih osam.

- Verujemo i Dušan i ja u pobedu, naravno. Posle toga nam sledi verovatno Portugal, ako se ne varam. Moramo da malo pojačamo odbranu, pa ako pobedimo Švajcarsku zaboraviće se na sve i momci će steći dobro iskustvo. Smatram i da ukoliko prođemo u narednu fazu, možemo da igramo i protiv Portugala i uđemo među najboljih osam. Sada je vreme da se pokažu da li jesu ili nisu, a ja verujem da jesu - podvlači otac kapitena reprezentacije Srbije i Ajaksa.  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)