ŠVAJCARSKA i Brazil odigrali su svoj meč drugog kola grupe G na Mundijalu. "Karioke" su odnele tri boda, i tako olakšale posao Srbiji, koja će se boriti za ceo plen protiv popularnih "časovničara", a samim tim i prolazak u osminu finala Svetskog prvenstva u Kataru.

Komentari (10)

NEKAD BILI CASOVNICARI

28.11.2022. 20:43

...SAD SU TULJUMBASI, KEBABDZIJE I OSTALI MURKS. Zelenjasi su sj*bali evropu, pa tako i Svajcarsku. Pravi svajcarac ne oseca da je to njegov nacionalni tim.

dane

28.11.2022. 23:25

Nazalost izgleda da smo trebali naci neki bolji sastav reprezentacije. Ovako pola tima deluje bolesno ili bezvoljno. Mozda treba uvesti igrace iz Turske, Maroka, Hrvatske, Japana, Irana. Gledam Marokance pa oni fakticki lete kad igraju ili Irance oni sa punom dusom igraju. Kod nas pola igra fantasticno a pola tu su radi reda padaju i nemogu da sprece prodor kamerunaca. Golman nam je odlican i svaka mu cast pravi heroj. Odbrana je za nulu.

DaDjo

28.11.2022. 23:27

Svajcarci kao nacija postoje samo negde na vrhovima alpi i ima ih u promilima, svi drugi stanovnici Svajcerske su samo oni kojima je vazno zlato i pare to se jasno vidi i po nasim gasterbajterima otud koji se tim dice i tako se osecaju mocnijima od drugih financijski siromasnijih naroda a kako se silno drcno i povlasceno osecaju tek kada im se poveri da zastupaju boje Svajcerske videli smo prosli put na njima zato ih ovaj a i svaki sledeci put ne samo u fudbalo trebamo primorat na postovanje.

Vatro Marx

29.11.2022. 10:47

Albanci su vam kost u grlo , Ne razumem vas novinare toliko im obracate paznju kao da su najmiliji, svi znamo kakvog su narava i da nemaju nikakvog respekta prema Srbiji bilo to u sportu ili polotiku, mrze nas dusevno. Preventiva sa tim divljacima da kontaktirate.