OVO JE SRBIJA ČEKALA: Kostić, Mitrović i Vlahović trenirali, biće spremni za Kamerun (VIDEO)

N. I.

27. 11. 2022. u 09:53

FUDBALERI Srbije vrše poslednje pripreme za drugu utakmicu na Svetskom prvenstvu u Kataru. Selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi izveo je igrače na trening.

ОВО ЈЕ СРБИЈА ЧЕКАЛА: Костић, Митровић и Влаховић тренирали, биће спремни за Камерун (ВИДЕО)

FOTO: N. I.

Trenutno je 31 stepen i velika je vrućina. Ipak, ono što je dobro je to da će naša selekcija sutrašnji meč koji počinje u 11 sati igrati na stadionu "Al Džanub". Zanimljivo je to da će Srbija i afrička selekcija igrati meč na oko 20 stepeni zbog turbina za hlađenje koje se nalaze na obodima terena.

Ipak, ono što najviše zanima sve je stanje Dušana Vlahovića, Aleksandra Mitrovića i Filipa Kostića. Izveštač "Novosti" iz Katara je saopštio sjajne vesti - sva trojica su normalno trenirala.

 

Što se krilnog igrača Juventusa tiče deluje da nema nijedan problem. Takođe i Sergej Milinković Savić je trenirao, pa bi svi pomenuti igrači trebalo da budu spremni za Kamerun.

Selektor Stojković je pomno pratio uvodne trenutke zagrevanja i kondicione vežbe, što jasno govori koliki je fokus na sutrašnjoj utakmici.

Podsetimo, Srbija je prvi meč na Svetskom prvenstvu izgubila od Brazila (2:0).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)