PANCERI DRHTE: Ranjeni Nemci sa Špancima u derbiju od 20 časova

G. K.

27. 11. 2022. u 09:00

NOVI poraz fudbalere Nemačke i definitivno bi eliminisao sa Mundijala, i prvi put u istoriji bi na drugom uzastopnom SP ispali već u grupnoj fazi.

ПАНЦЕРИ ДРХТЕ: Рањени Немци са Шпанцима у дербију од 20 часова

FOTO: Tanjug/AP

Nepovoljna okolnost je što se večeras (20.00) bore sa Španijom, koja je takmičenje započela najuverljivije - "sedmicom" protiv Kostarike.

Postideli su Japanci selekciju Hansija Flika na otvaranju grupe E (2:1), a uz bledo izdanje, četvorostrukog svetskog prvaka ne može da hrabri ni istorija međusobnih okršaja na planetarnim smotrama koja debelo ide u korist "furije" (tri pobede, dva remija).

Španija nije izgubila od današnjeg rivala u takmičarskim utakmicama od EP 1988, dok je na poslednjem odigranom meču, u Ligi nacija 2020. selekcija sa Pirineja bila surova (6:0)!

- Nijedan metak više ne smemo da ispalimo u prazno. Protiv Španije mnogo toga bolje moramo da uradimo. Potrebno je da pritegnemo šrafove - rekao je Flik koji će na raspolaganju imati oporavljenog Liroja Sanea.

U istoj grupi će takmičarski dan od 11.00 otvoriti Japan i Kostarika, dok će u grupi F teren podeliti Belgija i Maroko (14.00). 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)