OGLASIO SE FUDBALER ZVEZDE: Otkrio da li je proslavom gola provocirao Ronalda

Novosti online

25. 11. 2022. u 12:02

Primetio sam da je moja proslava gola izazvala mnogo komentara koji su tvrdili da nisam imao poštovanja prema Kristijanu Ronaldu, što nije tačno, izjavio je fudbaler Gane Osman Bukari.

ОГЛАСИО СЕ ФУДБАЛЕР ЗВЕЗДЕ: Открио да ли је прославом гола провоцирао Роналда

FOTO: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Portugala pobedila je juče selekciju Gane 3:2 u prvom kolu grupe H na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Fudbaler Crvene zvezde Osman Bukari je postigao drugi gol za svoju ekipu i nakon toga proslavio pogodak u stilu Kristijana Ronalda.

Bukari je posle utakmcie istakao da mu cilj nije bio da provocira Kristijana Ronalda.

"Savladale su me emocije u trenutku u kojem sam postigao gol za svoju zemlju na svom debiju na Mundijalu. Moje vaspitanje mi ne dozvoljava da ne ukažem poštovanje starijima, a kamoli svom idolu. Hvala na podršci, a mi se koncentrišemo na sledeću u takmicu", napisao je Bukari na svom Tviter profilu.

Gana svoju sledeću utakmicu na Mundijalu igra 28. novembra protiv Južne Koreje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)