SRBIJA i Brazil sastali su se na Svetskom prvenstvu u fudbalu, a selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi na konferenciji za štampu jedva je suzdržao suze.

Dragan

25.11.2022. 08:57

Koji kiks Stojkovica.Dušana Vlahovića i Filipa Kostića drzi na klupi,koje bi cak i Brazil stavio u prvi tim.U drugom poluvremenu uvodi Stojkovic bunker,da se branimo i Brazil tada krece u ofanzivu i daje golove-totalna greska.Svakoj budali je jasno da je najveca opasnot od Brazila dolazi od Finiciusa,koji je bio potpuno sam cijelu utakmicu.

Piksi

25.11.2022. 11:57

Ne znam šta se dešavalo, ali naš Piksi je izgledao kao da je uplašen, izbečene oči, kao da je video avet. To isto važi i za igrače. Igrali su kao da su od stakla, bez duela na 2 metra udaljeni od protivničkog igrača. Nisu mogli da povežu ni jednu akciju , niko ne trči. Pa zar ste išli za to u Katar da blejite ? Bruka i sramota za naciju. Srbiju niste predstavljali, a sebe ste obrukali. Bedno.

borko

25.11.2022. 13:47

Dosta više o Piksiju i ORLOVIMA. Piksi je prosečan srpski trener, koji će doživeti sudbinu prethodnika. A Vrabci su za ORLOVE K O N D O R I. Toliko o srpskom fudbalu. Uvek bio jad i beda i tako će i ostati. Ne znamo ni dres da oznojimo. Sad se selektor bog zna kako vadi na povrede koje vuku neki igrači. i to me zabole. VUKU I DEBELE EVRO ZARADE. ZAR IH NIJE SRAMOTA. GLUMCI.