PRVI GOL IM JE DAO VETAR U LEĐA Tadić vidi i pozitivnu stranu

Novosti online

24. 11. 2022. u 22:31

FUDBALERI Brazila porazili su Srbiju 2:0, a kapiten Dušan Tadić nakon meča analizirao je duel.

ПРВИ ГОЛ ИМ ЈЕ ДАО ВЕТАР У ЛЕЂА Тадић види и позитивну страну

FOTO: Tanjug/AP

Dušan Tadić je izneo svoje utiske nakon odigranog meča.

- Moglo je bolje, Brazil je jak. Hteli smo pobedu bez obzira na protivnika. Imali smo momente gde smo mogli da ih ugrozimo, možda bi utakmica išla u drugom smeru. Mi kada smo došli u situaciju iz prekida mogli smo da rešimo, onda bi bila drugačija utakmica. Imamo dve jako bitne utakmice. Moramo da učinimo sve da prođemo dalje, počeo je Tadić i dodao:

-Dobro su se branili, mogli da ih ugrozimo. Prvi gol im je dao vetar u leđa, mi smo morali da preuzmemo više rizika ostaje žal, ali okrećemo se narednim utakmicama. Nije bilo dosta prostora, dosta su nas dobro presingovali, ali, dobro.. moramo da idemo dalje

Kapiten Srbije vidi i pozitivnu stranu.

-Pozitivno je što moramo da se osvrnemo na to prvo poluvreme. Prvih 45 minuta nismo ostavili toliko prostora brazilu. Moramo samo da idemo dalje, idemo da pobedimo i da idemo u narednu rundu. Pričaćemo da vidimo šta možemo bolje, biće totalno drugačije, idemo dalje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)