FUDBALERI Brazila porazili su Srbiju 2:0, a kapiten Dušan Tadić nakon meča analizirao je duel.

Komentari (4)

Zoran

25.11.2022. 01:57

Odgovor je prost mi nismo u klasi sa njima.A dali imamo sanse da prodjemo dalje to je sigurno ali ne bas realno.Nadam se da sam pogresio..

Lazar

25.11.2022. 07:58

Čoveče, pa vi nemate pojma sa savremenim fudbalom! Niste u stanju podržati loptu, preći na stranu protivnika, centrirati na glavu zvezdâ kao što su Mitrović i dr. Idite kući i ne sramotite se, izgubićete i od šiptara, i od Kameruna. Piksi je tim zaista lepo spremio, umesto 15 golova dobili su od Brazilaca samo dva, fantastično! Uzgred, fudbal se igra u smeru KA protivnikovom golmanu, na ka svom golmanu.

Vuk07

26.11.2022. 22:08

Pred dolazak u Katar rekose de če da budemo iznenadjenje na svetskom prvenstvu. I iskren da budem bas sam se iznenadio prvo pa musko 2:0 Mene ne iznenadjuje rezultat nego me brine što "Orlovima" skratise krila .Danas nas selektor D.Stojkovic.P. nesme da se pojavi na konferenciju za stampu. Poslao igrace da ga oni pravdaju. Protiv Brazila cutav mec sam psovao sve živo. Igledami moracu i u ponedeljak da nastavim protiv Kameruna. Katar i mi najslabiji na ovom svetskom prvenstvu, po onome sto su prikazali igrom. U boj krenite junaci svi i nezalite zivot svo.