KAKVE SCENE PRED KATAR: Piksi je heroj nacije! Ovo pokazuju koliko je jak kult reprezentacije Srbije (VIDEO)

Novosti online

18. 11. 2022. u 23:22

FUDBALSKA reprezentacija Srbije pregazila je Bahrein u poslednjem meču pred početak Mundijala i na fantastičan način najavila svoj dolazak u Katar. Naša nacionalna selekcija je danas na ovoj dalekoj destinaciji imala sjajnu podršku srpskih navijača.

КАКВЕ СЦЕНЕ ПРЕД КАТАР: Пикси је херој нације! Ово показују колико је јак култ репрезентације Србије (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

O tome su svedočili i kadrovi iz Maname, koje je na svom zvaničnom kanalu objavio FSS.

Na ovom simpatičnom video materijalu vidi se kako pristalice "orlova" smeštene na jednoj tribini pozivaju selektora Dragana Stojkovića Piksija da ustane sa klupe i uputi im pozdrave.

Stojković, koji će bez obzira na to šta Srbija uradi u Kataru ostati miljenik nacije odgovorio je na pozive, ustao i na veliko oduševljenje otpozdravio navijačima uz reči "čuo sam vas".

Selektor je čak i po okončanju meča u fokus stavio naše fudbalske fanatike.

- Iznenađen sam što su došli u ovolikom broju. Uvek je lepo videti zastave na tribinama. Čuti da vas neko bodri. Mislim da će i oni zadovoljni kući. Iako nisam tražio da se igra 100 odsto videli ste meč sa mnogo lepih akcija. 

Sve ovo pokazuje kakva atmosfera okružuje orlove, da je kult reprezentacije možda i nikada jači, a da nacija, selektor i tim dišu kao jedan! 

Euforija za našim reprezentativcima ne vlada samo u Srbiji, već i u svetu. Danas ste na "Novostima" mogli da vidite i kakve su scene tinejdžeri iz Bahreina priredili srpskom golgeteru Dušanu Vlahoviću.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)