MITROVIĆ NA TERAPIJAMA: "Novosti" saznaju da je najbolji strelac "orlova" već danima u Beogradu

N. I.

12. 11. 2022. u 10:00

JOŠ danas i sutra će se širom Evrope igrati utakmice nacionalnih šampionata, ali navijači Fulama i reprezentacije Srbije neće gledati u direktnom prenosu Aleksandra Mitrovića.

МИТРОВИЋ НА ТЕРАПИЈАМА: Новости сазнају да је најбољи стрелац орлова већ данима у Београду

FOTO: M. Vukadinović

Najbolji strelac u istoriji naše reprezentacije se, prema saznanjima "Novosti", već nekoliko dana nalazi u Beogradu. On je na redovnim terapijama povređenog skočnog zgloba koji je "načeo" još 24. septembra u utakmici pretposlednjeg kola Lige nacija sa Švedskom u Beogradu.

"Orlovi" su tada pobedili 4:1, a Mitrović je bio na terenu i tri dana kasnije u Oslu, na utakmici sa Norveškom, kada je sa Dušanom Vlahovićem srušio "vikinge" i odveo Srbiju u A diviziju Lige nacija.

Nastupao je, posle kraće pauze, zatim Mitrović i u dresu Fulama i tresao mreže, ali se na dodatnim lekarskim pregledima ispostavilo da je njegova povreda zgloba teža nego što se u prvi mah činilo. Zato je odlučeno da najubojitiji napadač Srbije ranije napusti London i dođe u Beograd na neophodne terapije i oporavak.

Mitrović je već skoro sedam dana u našem glavnom gradu, a između ostalog radi ograničene i dozvoljene vežbe oporavka kod Andrije Milutinovića, koordinatora fizičke pripreme i rehabilitacije, koji je čovek od poverenja kod većine reprezentativaca Srbije, ali i nekih od najvećih svetskoh fudbalskih asova, pošto je poznat po metodama ubrzanog i najefikasnijeg procesa oporavka igrača.

Zasada postoji određena briga kod selektora Stojkovića, jer je u statusu povređenih igrača osim Mitrovića i Dušan Vlahović. Ali, pošto do premijere na Mundijalu sa Brazilom ima još punih 12 dana, ostaje nada da će Srbija napasti "karioke" sa svojim najboljim adutima. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)