Svetska fudbalska federacija u jeku završnih priprema za Mundijal u Kataru suočava se sa sve učestalijim sugestijama, kažu čak i pritiscima sa raznih strana, da izbaci reprezentaciju Irana sa Svetskog prvenstva, i da umesto te selekcije dozvoli Ukrajini da se takmiči, pišu strani mediji.

Jordan

25.10.2022. 09:00

Ljudi moji, koliko je deo svetske finansijske i politicke elite izgubio kompas, pa i razum!? Pa, oruzje se i proizvodi da ubija, da se prodaje na trzistu, a kupuju oni kojima treba! Sto ta " elita" ne kritikuje SAD i zemlje Zapada koji "poklanjaju" enormne kolicina naoruzanja Ukrajini, obucava ih i pomaze da to oruzje ubija i ukrajinsku i rusku decu!? Svetu treba reset i - bice ga!? Ne znam mogu li reci: "Ziveli, pa videli!? Mnogo sam star, pa to necu videti. Ali, ne moram to videti, posto - znam da ce ga biti!?

ĐoniSvetac

25.10.2022. 09:19

Smisao sportskog duha i takmičenja su zgazili politika i nekakve NN organizacije za pranje prljavog novca...najbolje izbaci te sve, ubacite UKRAINU i sve utakmice službenim rezultatom 3:0 da dobije za svaki slučaj i eto vam EVRO FUDBAL SONG! Ovo je silovanje zdravog razuma!!!

OK

25.10.2022. 09:37

FIFA je odavno politicka organizacija. Jos od vremena Platinija (koji je optuzen za korupciju), kada je ubacila Kosovo koje nema pravo po statutu da udje. Ne cudi me ako izbace Iran, a ubace Ukrajinu. Zapad je unistio i osnovni duh sporta.

No comment

25.10.2022. 10:36

Primite nas u EU,jer vidite da smo uz vas. Dajte nam milijarde eura ,bespovratno,jer vidite da smo uz vas. Pošaljite nas na svjetsko prvenstvo,izbacite Iran oni su negativci,jer vidite da smo uz vas. Da nije žalosno bilo bih smjesno. Ovakvi smo i mi u svjetu predstavljeni ,Srbi su agresori a ostali su ko fini.

Milisav

25.10.2022. 10:37

Ovo ni Hitler nije radio.To je ta Evropa, to je taj zapad. U ovom sukobu između Rusije i Ukrajine samo pokazuju svoje pravo lice, a to je, mora da bude kao mi kažemo.

Sloba

25.10.2022. 14:55

Украјинци траже од ФИФЕ да избаци Иран са светског првенства због испоручених дронова Русији који се користе за рушење објеката, убијање цивила и деце и да уместо Ирана на светско првенство иде Украјина! И да би то било исправно! А где су били од 2014-е године када су они бомбардовали градове Донбаса и убијали свој народ и децу! Тада је то било исправно! И то пуних 8 година! То знају и НАТО и ЕУ и цео свет па опет помажу украјини са оружјем! Ово је рат против Русије и православља! Ово је рат украјине, ЕУ и НАТО против православне Русије! Мислим да ФИФА треба једногласно да одбаци предлог украјине!

Roki

25.10.2022. 19:21

Iran radi isto što i Nemačka, Amerika i Engleska i ako eliminišu Iran onda i ove ološe treba diskvakifikovati ali svakako Ukrajina ne treba da učestvuje

Dile

25.10.2022. 21:38

Kako to ne izbaciše sportiste zemalja koje su napale našu zemlju , ubijali našu decu , nemocne i stare , rušili naše fabrike , puteve , bolnice , škole . Ovo je idiotizam. Sami uništavaju Ukrajinu pa hoce da se izvade dajuci joj pobedu na pesmi evrovizije pa neka joj uruče pehar kao pobedniku svetskig prvenstva.