SJAJNE VESTI ZA PIKSIJA! Srbija sve jača pred početak Mundijala: Jedna briga manje za selektora

Novosti online

17. 10. 2022. u 15:22

REPREZENTATIVAC Srbije Miloš Veljković vraća se na teren nakon povrede koja je zabrinula mnoge da bi mogla da bude teže prirode. Defanzivac je bio van sastava zbog problema sa tetivom, a njegov klupski trener Ole Verner potvrdio je da se oporavio.

СЈАЈНЕ ВЕСТИ ЗА ПИКСИЈА! Србија све јача пред почетак Мундијала: Једна брига мање за селектора

FOTO: FSS

Veljkovićev Verder ove srede ukrstiće koplja sa Paderbornom u Kupu Nemačke, a srpski fudbaler će biti u konkurenciji za meč.

- Ne mogu da računam na Manuela Mboma i Nikolaja Rapa. Pod znakom pitanja je Marko Fridl, ali vraćaju se Leo Bitenkurt i Miloš Veljković - rekao je Verner.

Foto Profimedia

Ova vest posebno će obradovati selektora Dragana Stojkovića Piksija pred početak Svetskog prvenstva. Selektor je kontinurano uključen u sva dešavanja vezana za njegove "orlove" uoči njihovog leta za Katar na planetarni šampionat koji počinje za nešto malo više od mesec dana.

Nažalost, zbog povrede drugi srpski štoper Uroš Spajić neće moći da predstavlja Srbiju u Kataru, iako je igranjem u kvalifikacijama pomogao u plasmanu na SP.

Očekuje se da selektor Stojković objavi spisak reprezentativaca koji će predstavljati Srbiju na Mundijalu za dve sedmice.

BONUS VIDEO: Predstavljamo stadione za SP 2022: Al-Tumama, nagrađeni projekat

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)