SEZONA Mundijala obično počinje predstavljanjem novih dresova za Svetsko prvenstvo, a dres Srbije uspeo je da zapanji ceo svet.

Komentari (9)

Sava

17.08.2022. 12:26

Pre nego sto se Dres pusti u Prodaju sa novim grbom Srbije mora se obaviti bezbroj konstutacija da li je to sto smo zeleli ili ne ispunjava kriterijume, uz male izmene i konstutacije se vrlo brzo moze naci resenje! Ja se pitam sta radi FSS i cime se bavi u ovom trenutku pred sam Mundijal? Ovo pokazuje jos jednom neprofesionizam u Poslu kojim se takozvani strucnjaci Fudbala bave.Mislim da su im svoji interesi u ovom trenutku preci od Srpskog interesa.Sramota!

Bonaparta

17.08.2022. 13:40

Nije mi baš jasno zašto ne vrate plave dresove u kojima smo igrali toliko godina ili ako baš hoćete da istaknete autentičnost Srnije onda naručite dresove u sve tri boje naše zastave s tim što bi ih boje postavio dijagonalno od levog ramena prema desnom kuku. Grb može biti i treba da bude dvoglavi belorepan ili belo orao. Zašto ne i državni grb sa ktunom. Uostalom pni su reprezentativci Srbije i nose grb Srbije.

Dragan

17.08.2022. 14:56

Sporni dres je imao grb koji je skoro isti kao grb Crne gore kao i žute ivice dresa što opet se potpuno poklapa sa crnogorskim. Drugo, Srbija nije SFRJ, te plavi dres samo kao rezervni, crvena je boja srpskog dresa, na žalost komunista i neokomunista koji i dan-danas plaču za plavim.

Srbijo

18.08.2022. 05:21

Staje to Spanski dres moze da vast bude sramota.Sve izbacujete sa vasim diznajerima sto prestavlja Srbiju.Sve zemlje igraju u bojama svoih drzava,nemenjaju a mi sta mi trazimo I kod koga.Francuzi Englezi Holandjani Nemci Brazil I drugi nemenjaju dizajn.Pratim ih 60 puni Goddina uvek isti dresovi.