KUMAN SE PRAVDA POSLE LOŠE SEZONE BARSELONE: Doveli smo samo jednog igrača, ovaj sastav nije bio napravljen da ispuni ciljeve

Novosti online

23. 05. 2021. u 16:04

ŠAMPION Primere je Atletiko, drugi je Real Madrid, a treća Barselona. Trener Katalonaca Ronald Kuman istakao je po završetku sezone da njegom tim nije imao kvalitet da osvojio titulu.

КУМАН СЕ ПРАВДА ПОСЛЕ ЛОШЕ СЕЗОНЕ БАРСЕЛОНЕ: Довели смо само једног играча, овај састав није био направљен да испуни циљеве

FOTO: EPA

Holandski stručnjak smatra da sa sastavom koji je imao na raspolaganju nisu mogli da se ispune ciljevi koje ima Barselona.

- Došli smo i preuzeli smo tim koji nam je bio na raspolaganju. Jedino je Dest došao poslednjeg dana prelaznog roka. Po mom mišljenju, ovaj sastav nije napravljen tako da ispuni zahteve koje želimo za Barselonu - rekao je Kuman posle pobede nad Eibarom, i dodao:

- Uz dužno poštovanje, tu su stariji igrači, a mlađi moraju da dobiju na iskustvu kako bi bili bolji. Projekat nije gotov, ne može se sve uraditi u jednoj sezoni.

Podsetimo, Barselona je u ovoj sezoni osvojila samo Kup Kralja, dok je u Ligi šampiona eliminisana u osmini finala od PSŽ-a.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!