DUŠAN ĐORĐEVIĆ: Nemam šta da zamerim svojim igračima

Novosti online

10. 05. 2021. u 17:40

TRENER fudbalera Čukaričkog Dušan Đorđević izjavio je da nema šta da zameri svojim igračima posle poraza od Partizana u 36. kolu Superlige.

ДУШАН ЂОРЂЕВИЋ: Немам шта да замерим својим играчима

Dušan Đorđević Foto N. Paraušić

Brđani su na svom terenu izgubili od crno-belih 2:0, a bio je to trijumf Partizana na Brdu prvi put posle 11. marta 2018. godine.

"Najpre bih želeo da čestitam Partizanu na pobedi. Igraju izutetno u poslednje vreme, ostvarili su sjajne rezultate i sada se spremaju za finale Kupa. Uvek je teško protiv Partizana, posebno kad se dogodi situacija da primite gol iz prvog napada, a da pritom niste pipnuli loptu. Bio je to psihološki šok za moj tim, ali sam zadovoljan kako smo se vratili", rekao je Đorđević za klupski sajt.

"U prvom poluvremenu smo možda izgledali i za nijansu bolja u organizaciji igre. Problem je što nismo bili konkretni, nismo ugrožavali toliko gol rivala. Drugo poluvreme je počelo u sličnom ritmu, a kad smo primili drugi gol, ponovo glavom, meč je bio rešen", kazao je Đorđević.

Šef stručnog štaba Čukaričkog kaže da Brđanima nije nedostajalo motiva protiv Partizana, ali je bilo evidentno da se ekipa prilično potrošila u prethodnom periodu, u kojem je ostvarivala sjajne rezultate.

"Vidi se da je kraj prvenstva. Trener nikad ne može da bude zadovoljan kad njegova ekipa izgubi, protiv koga god da igra. Ali, nemam šta da zamerim svojim igračima. Cilj je ostvaren, Evropa je već odavno izborena, sezona iza nas je izvanredna. Naravno da tugujemo za porazom protiv Partizana, ali mogu da budem ponosan sa igrama i rezultatima u nekoliko prethodnih meseci", zaključio je Đorđević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)