NOVI DETALJI PREBIJANJA SVEŠTENIKA: Udarali ga krvnički, pa su nasrnuli i na decu

A. Ilić

20. 04. 2021. u 15:51 >> 15:57

U SUBOTU je u Kosjeriću došlo do zaista nesvakidašnjeg incidenta nakon jedne fudbalske utakmice, kada je više osoba nasrnulo na golmana i sveštenika Blagoja Gavrilovića iz sela Ražana i njegovu suprugu naočigled male dece.

НОВИ ДЕТАЉИ ПРЕБИЈАЊА СВЕШТЕНИКА: Ударали га крвнички, па су насрнули и на децу

Foto: Rina

Tim Omladinca dolazi iz Zablaća u okolini Čačka. Mesto koje je poznato po tome što je svetu podarilo majku legendarnog fudbalera Roberta Prosinečkog. 

Nakon meča navijači Omladinca koji su bili u kafani na stadionu sukobili su se sa sveštenikom Blagojem Gavrilovićem iz sela Ražana koji je ujedno i golman Crnokose iz Kosjerića. 

Predsednik kluba Zoran Antonijević dao je komentar na ceo događaj u razgovoru za Novosti. 

- Sramota je što se to dogodilo u Kosjeriću. Napadnut je sveštenik, njegova supruga, deca, to je poražavajuće za sport. Velika je sramota šta se dogodilo, počeo je Antonijević. 

On dodaje da je incident ničim izazvan.  

- On je sveštenik, nijednog trenutka nije nikoga provocirao. Blagoje je omiljen među narodom u parohiji. Dobro je što moji fudbaleri nisu bili tu u tom trenutku, jer bi to eskaliralo i događaj bi bio mnogo gori. 

Predsednik Kosjerića dodaje da je Gavrilović napustio bolničko lečenje na svoje insistiranje. 

- On je uveče išao u dom zdravlja. Uputili su ga na bolničko lečenje, on je potpisao i izašao na svoj rizik. Poražavajuće je sve ovo, najveći je problem zbog njegove troje dece. Sin mu je u fudbalskom klubu, bio je u Čačku na utakmici. Dvoje dece, od tri i sedam godina prisustvovala su incidentu.

Da stvar bude gora, napadnuta je i njegova supruga. 

- Sveštenikovu suprugu su udarili nogom u predelu stomaka. Ona je dobro. čuli smo se jutros, ali ima traume, rekao je Antonijević. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Ma šta reče

20.04.2021. 17:17

@Zivago - Tvoj problem nije što su napdnuti žena i deca! Nije ti problem što je žena udarena nogom u stomak! Tvoj problem nije što je golman napadnut! Za tebe sveštenik nije čovjek?! Šta je uopšte tvoj problem? Samo se sveštenik treba premlatiti, to je tvoj problem!

VM

20.04.2021. 18:05

Свака част мајки Просинечког, она је величина, али из Зблаћ а је и Владислав Петковић Дис.