POGLEDAJTE SVE GOLOVE LŠ: Real ubedljiv protiv Liverpula, Siti slavio u završnici (VIDEO)

A. Ilić

06. 04. 2021. u 20:50 >> 22:53

ZANIMLjIVE mečeve u četvrtfinalu priredili su nam večerašnji akteri

ПОГЛЕДАЈТЕ СВЕ ГОЛОВЕ ЛШ: Реал убедљив против Ливерпула, Сити славио у завршници (ВИДЕО)

FOTO: AP

Fudbaleri Real Madrida dočekali su na stadionu Alfredo Di Stefano ekipu Liverpula. Uzbuđenja u ovom meču nije manjkalo.

Slavio je Real 3:1 i to potpuno zasluženo. U prvom poluvremenu tim iz Engleske nije ličio na sebe. Raspala se odbrana gostiju, a Filips i Aleksandar Arnold pogrešili su olako što je dovelo do golova. 

Vinisjus Žunior doneo je Realu vođstvo u 27. minutu. Brazilca je odlično proigrao Toni Kros dubinskom loptom, a Filips se nije najbolje postavio, te mu je Brazilac pobegao za 1:0. 

Marko Asensio bio je strelac gola u 36. minutu. Loše je reagovao Trent Aleksandar Arnold lopta dolazi do Asensija koji uvećava prednost "Kraljeva. 

U drugom poluvremenu strelac je bio Mohamed Salah. Prelepa akcija Liverpula dovela je do udarca Žote, izblokirao ga je Modrić, a lopta se odbija do Salaha koji u 51. minutu smanjuje na 2:1. 

Ipak, u 65. minutu Benzema dodaje do Modrića, a hrvat pronalazi Vinisijusa koji sa peterca šalje loptu u gol za konačnih 3:1. 

U drugom meču Mančester siti je savladao Borusiju iz Dortmunda 2:1 u utakmici koja je odigrana u Mančesteru. Domaćin je tokom celog meča kontrolisao igru. Građani su do gola došli nakon greške gostiju. Povukli su napad sa sredine terena, uz odličnu pas igru, a lepu akciju krunisao je Kevin De Brujne u 19. minutu. 

Ipak, u drugom poluvremenu igrači Borusije dolaze do izjednačenja. Igrao se 83. minut, nakon greške na sredini terena usledila je lepa akcija i izjednačenje Rojsa. Ni to nije bilo sve, Fil Foden je doneo pobedu Sitiju u 90. minutu 

SVE GOLOVE POGLEDAJE U NASTAVKU TEKSTA 

Real Madrid – Liverpul 3:1 (2:0) 

(Vinisijus 28', 65' Asensio 36' - Salah 51) 

Sudija Feliks Brih 

Real Madrid: Kurtoa, Mendi, Fernando, Militao, Vaskez, Modrić, Kazemiro, Kros, Vinisius, Benzema, Asensio

Liverpul: Alison, Aleksader-Arnold, Filips, Kabak, Robertson, Vajnaldum, Keita, Fabinjo, Salah, Žota, Mane

DRUGO POLUVREME 

KRAJ MEČA Real Madrid - Liverpul 3:1, Mančester Siti - Borusija Dortmun 2:1 

90. MINUT - GOL MANČESTER SITI - Fudbaleri Sitija ipak dolaze do pobede golom Fodena u 90. minutu. Preletela je odbrana defanzivce Borusije, imali su domaći lak zadatak da postave konačnih 2:1. 

84. MINUT - GOL BORUSIJA - Tim iz Dortmunda je do izjednačenja takođe došao nakon greške na sredini terena. Strelac je bio Marko Rojs nakon lepe akcije. . 

71. MINUT - Ispao je ponovo Filips, dodao je Vinisijus do Benzeme, šutira Francuz, ali brani Alison. 

65. MINUT - GOL REAL MADRID  - Benzema dodaje do Modrića, a hrvat pronalazi Vinisijusa koji sa peterca šalje loptu u gol. POGLEDAJTE GOL OVDE 

64. MINUT - Kontra za Real nakon kornera Liverpula, Asensio je imao dva na jedan, umesto da doda Vinisijusu, spetljao se, dobro reaguje Vinisijus. 

63. MINUT - Odlična prilika za Liverpul, Žota spušta za Manea, koji je bio na petecu, dobra intervencija Mendija. 

61. MINUT - Oduzeo je loptu Toni Kros igračima Liverpula, dodao do Asensija, oprobao je fudbaler Reala udarac, ipak neprecizno. 

57. MINUT - Oprobao je udarac Benzema, blokirao ga je Filips. 

52. MINUT - Šutirao je Žota, na kraju ništa od gola. 

51-MINUT - GOL LIVERPUL - Žota je šutirao, lopta je zakačila Luku Modrića, a na kraju strelac gola bio je Salah . GOL POGLEDAJTE OVDE 

FOTO: AP

PRVO POLUVREME 

45. MINUT - Real kvalitetniji, a moglo je da bude još ubedljivije. Liverpul nije uputio šut ka golu rivala. 

43. MINUT - Raspala se odbrana Liverpula, samo Alisonu može Klop da bude zahvalan zbog toga što je i dalje 2:0. Asensio je šutirao, brani golman gostiju. 

36. MINUT - GOL REAL MADRID - Aleksandar Arnold je katastrofalno reagovao, poklonio je loptu Marku Asensiju koji je majstorski lobovao Alisona. GOL POGLEDAJTE OVDE 

33. MINUT - Šutirao je ponovo iskosa Vinisijus, pored gola Redsa. 

32. MINUT - Pada Karim Benzema u šesnaestercu Liverpula, Brih pokazuje da se igra nastavi, a domaći igrači negoduju. 

28. MINUT - GOL REAL MADRID -  Toni Kros šalje dubinsku loptu koja je dugo putovala, stiže do Vinisijusa Žuniora koji koristi svoju brzinu i lako savladava Alisona GOL POGLEDAJTE OVDE 

18. MINUT - GOL MANČESTER SITI - Presekli su domaći pas na sredini terena, krenuli ka golu rivala, uz odličnu pas igru, a napad je završen golom Kevina de Brujnea. POGLEDAJTE GOL OVDE 

FOTO: AP

14. MINUT - Ispao je Trent Aleksandar-Arnols u duelu sa Mendijem, oprobao je Vinisijus udarac glavom, ali pored gola. 

12. MINUT - najbolja prilika do sada, Vinisijus je glavom zahvatio loptu, ona je bila spora i prošla pored leve stative.

11. MINUT -  Iznenada je poršao Vinisijus po levoj strani pa odigrao povratnu loptu za Modrića koji pada u duelu sa Vajnaldom i Real traži prekršaj. Brih je samo odmahnuo, a na usporenom snimku deluje da je bilo elementata za penal.

2. MINUT - Pretio je Benzema, ali odlično brani Adison. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)