VIDIĆ POČEO KAMPANJU? Bivši as posetom Slobodi pokrenuo spekulacije oko kandidature za FSS

Z.Ć.

02. 04. 2021. u 20:17

FOTELjA je prazna i mnogima primamljiva. Ostavkom Slaviše Kokeze na mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije, lista kandidata za naslednika je iz dana u dan sve zanimljivija i duža.

ВИДИЋ ПОЧЕО КАМПАЊУ? Бивши ас посетом Слободи покренуо спекулације око кандидатуре за ФСС

FOTO: FK Sloboda Užice

Na njoj se verovatno najduže nalazi i dobro poznato ime Nemanje Vidića, čuvenog bivšeg asa Mančester junajteda.

Vidić je još krajem prošle godine, kao grom iz vedra neba "udario" po Kokezi i njegovim saradnicima, optužujući ih da katastrofalno vode Savez i da što pre mora da dože do promena. Dobro je zatalasao, pa se povukao.

Nije se oglašavao, niti pojavljivao sve do pre dva dana, kada je osvanula njegova slika povodom posete matičnoj Slobodi iz Užica. Zato su, u ovom "prelaznom" periodu mnogi su pomislili da se Vidić nije slučajno pojavio i da je to verovatno i početak njegove kampanje u trci za novog predsednika FSS.

Da li će nekada britki bek opet oštro krenuti u napad na čelno mestro u Savezu, pokazaće naredni dani. Konkurencija raste, po nekim izvorima novi kandidat za predsednika je i Mitar Mrkela, sportski direktor Crvene zvezde, a odranije su se pominjala brojna imena, od Saše Vlaisavljevića, preko Žarka Zečevića, Vladimira Jugovića, do Zorana Lakovića, Zvezdana Terzića...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DULJAJ O DERBIJU U KOME NEĆE BITI AKTER: Ko ima moj broj molim ga da me ne zove tokom utakmice, igrači će znati šta treba da rade