"VIDIĆ MOŽE DA BUDE OD KORISTI SRPSKOM FUDBALU": Još jedan bivši reprezentativac podržao legendu Junajteda

Novosti online

27. 03. 2021. u 16:21

FUDBALSKI savez Srbije ostao je bez predsednika pošto je Slaviša Kokeza podneo ostavku. Poslednjih dana dosta se priča o njegovom nasledniku, a mnogi bi voleli da na toj funkciji vide Nemanju Vidića.

ВИДИЋ МОЖЕ ДА БУДЕ ОД КОРИСТИ СРПСКОМ ФУДБАЛУ: Још један бивши репрезентативац подржао легенду Јунајтеда

FOTO: AP

Nekadašnjeg defanziva Mančester junajteda je podržao Nemanja Matić, a vezisti "crvenih đavola" u tome se pridružio i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Boško Janković.

- Voleo bih da vidim što više bivših fudbalera na bitnim funkcijama. Nemanju izuzetno cenim i kao čoveka i nekada igrača. Može da bude od velike koristi srpskom fudbalu, uvek je bio autoritet. Ne znam ima li volju za to, kakvi su mu planovi, nismo se dugo sreli - rekao je Janković u intervjuu za "Sportski žurnal".

Do leta bi trebalo da bude izabran novi predsednik FSS-a.

Podsetimo, reprezentacija Srvije večeras od 20.45 dočekuje Portugal na stadionu "Rajko Mitić" u 2. kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje se 2022. godine održava u Kataru.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (1)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?