VELJKO NIKOLIĆ: Nema opuštanja, idemo ka zacrtanom cilju

Novosti online

28. 03. 2021. u 14:22

FUDBALER Crvene zvezde Veljko Nikolić rekao je da je timu prijao odmor pošto je u ekipi već počeo da se oseća umor posle zgnusnotog rasporeda, preneo je klupski sajt.

ВЕЉКО НИКОЛИЋ: Нема опуштања, идемо ка зацртаном циљу

Foto: Nebojsa Parausic

"Prijao nam je odmor, u prethodnom periodu igrali smo utakmice gotovo na svaka tri dana i moram da kažem da se osetio umor, kako psihički, tako i fizički. Bilo nam je potrebno par dana pauze da se resetujemo i vratimo spremni da odgovorimo izazovima koji nas očekuju do kraja sezone", rekao je Nikolić.

Nikolić je naglasio da je zadovoljan do sada učinjenim, ali da ne sme da bude opuštanja.

"Odlični rezultati su iza nas, neporaženi smo u prvenstvu, igrali smo šesnaestinu finala Lige Evrope, takođe nalazimo se u četvrtfinalu Kupa Srbije. Zadovoljni smo učinjenim, ali nema opuštanja, idemo ka zacrtanom cilju", kazao je Nikolić.

Vezni fudbaler smatra da tim mora da nastavi da sprema meč po meč kako bi ostvario zacrtane ciljeve, a to je osvajanje duple krune.

"Spremamo utakmicu za utakmicu, to je filozofija od koje ne odustajemo i koja očigledno donosi rezultate. Prva utakmica je u Kupu Srbije protiv IMT-a, igra se jedan meč i nema mesta greškama. Dobro ćemo se pripremiti za taj meč, kako bismo bili još jedan korak bliži zacrtanom cilju, a to je dupla kruna", izjavio je Nikolić.

Zvezda će naredni meč igrati protiv IMT-a 30. marta, u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega