BIVŠA ZVEZDA ČELSIJA: Eden Azar je najgori igrač na treningu sa kojim sam radio!

Novosti online

25. 03. 2021. u 22:34

EDEN Azar važi za jednog od najboljih vezista u fudbalskom svetu, ali ako pitate njegove bivše saigrače neće imati mnogo toga pohvalnog da kažu o njemu.

БИВША ЗВЕЗДА ЧЕЛСИЈА: Еден Азар је најгори играч на тренингу са којим сам радио!

Foto: EPA-EFE/ Oli Scarff / POOL

Osporavaju ga da se ne zalaže na treninzima, da uništava telo brzom hranom, a najnoviji u nizu koji ga je okarakterisao kao lošeg igrača na treningu jeste Džon Obi Mikel, sa kojim je Belgijanac igrao u Čelsiju. On otkriva da se krilni napadač iz Belgije nikada na treningu nije preterano trudio.

- Uvek sam govorio da je Eden jedan od najtalentovanijih igrača. Imao je sve: brzinu, snagu, veštinu, tehniku. Bio je odmah iza Mesija i Ronalda, ali samo onda kada je to hteo. Ponekad bi govorio da želi da bude još bolji, ali ne kao Mesi jer je on sa druge planete. Verovao je da može da bude blizu Ronalda, odnosno tako je govorio, ali nije bio toliko posvećen, otkrio je Mikel.

On dodaje da je na utakmicama bio toliko ispred protivnika da su mu saigrači zbog toga "opraštali" treninge. 

- Ne trenira dobro. On je najgori fudbaler na treninzima sa kojim sam ikada igrao. Toliko je dobar bio na utakmicama da mu niko nikada nije zamerio to što ništa ne radi na treninzima. U subotu bi nam doneo pobedu i bio igrač utakmica, a u ponedeljak i utorak se činilo kao da nije na treningu. Svi se tuku, vrište i bore, ali on nije radio ništa od toga. Nije pošteno da neki ljudi imaju toliko talenta.

Azar već duže vreme ima velike probleme sa zglobom i vrlo verovatno će morati da ide na treću operaciju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!