VLAHOVIĆ: Isto ovako i na Portugalce!

Novosti online

25. 03. 2021. u 21:43

PETA utakmica u državnom dresu i drugi gol Dušana Vlahovića.

ВЛАХОВИЋ: Исто овако и на Португалце!

FOTO: M. Vukadinović

Pogodak koji je probudio "orlove" i utabao put ka onome što je u drugom poluvremenu uradio njegov stariji kolega Aleksandar Mitrović, obezbedivši Srbiji "trojku" na startu puta za Katar i, što je mnogo važnije, mir pred sutrašnji derbi grupe sa Portugalijom na stadionu "Rajko Mitić".

- Nismo mogli da poželimo bolje, ovo je najbolji mogući početak za sve nas i nadam se da ćemo nastaviti ovako - zadovoljno je komentarisao Vlahović zbivanja u prvih 90 minuta kvalifikacija za SP.

MISTER JE EMOTIVAN

NIJE Vlahović propustio priliku da pohvali novog selektora Dragana Stojkovića Piksija.

- Mister je takav, emotivan je. Kroz ova dva dana, dok smo se upoznavali, stavio nam je do znanja šta je reprezentacija. Bilo je napeto, ali je na kraju sve prošlo kako treba - rekao je Dušan.

Otkrio je napadač Fiorentine detalje zanimljivog razgovora koji je na terenu vodio sa Aleksandrom Mitrovićem posle drugog gola Srbije, a prvog na utakmici napadača Fulama.

- Svi znamo koliko Mitar daje sebe, koliko mu je drago kad dođe da igra za reprezentaciju. Kada je dao drugi gol, prišao sam mu i pitao ga da li je postao najbolji u istoriji. Rekao mi je da mu fali još jedan, pa sam mu poručio da idemo po njega. Sigurno da sam srećan zbog njega, čestitam mu i želim mu svu sreću i nadam se da će što pre probiti tu granicu - poručio je Vlahović.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)